NEM ELÉRHETŐ – Munkagép vásárlás állami támogatással

Eszközpark fejlesztés a GINOP-8.3.5-18 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPROGRAM "A" konstrukció segítségével.
parlaconsulting

parlaconsulting

A Magyar Fejlesztési Bank által meghirdetett programba 2018. szeptember 10-től lehetséges hitelkérelmet benyújtani. A konstrukció, az indulása óta számos finomításon és keretbővítésen esett már át. A „KKV Technológiai A” hitelprogram célja a „korszerűsítés, eszközbeszerzés vagy az indulás nehézségeinek leküzdése” az MFB összefoglalója alapján.

A finanszírozható eszközöket a több mint 120 darabból álló VTSZ árucsoportból lehet kiválasztani, pl. 84291100 – Lánctalpas buldózer és homlokgyalu.

Az igényelhető hitelösszeg 1 milló Ft – 150 millió Ft.

A Bank gondolt a kezdő- és a KATA adózójú vállalkozásokra is, mivel ők, 25 millió Ft-ig adhatnak be kölcsön igényt.
A program rendkívül kedvező kondíciókkal került meghirdetésre. Kezelési költség, rendelkezésre tartási jutalék, előtörlesztési díj, szerződés módosítási díj nem kerül felszámításra, és a kamat mértéke 0%, az állami támogatásnak köszönhetően.

Munkagép vásárlás - állami támogatás 2

A futamidőt a Tao. szerinti amortizációs kulcs mértéke határozza meg, 50% – 2év, 14,5% – 7 év lejárat. A projekt megvalósulását segítheti még az akár 18 hónapos rendelkezésre tartási idő valamint a maximum 6 hónapos türelmi idő.

Fontos, hogy Közép-magyarországi régióban bejegyzett székhellyel is igényelhető a kölcsön, viszont a megvalósulásnak mindenképp a Közép-magyarországi régión kívűl kell történnie.

Munkagép vásárlás - állami támogatás 1

A kérelem benyújtásának határideje 2021. június 30.

Amennyiben céljai eléréshez biztos, szakmai partner segítségét szeretné igénybe venni, a PARLA consulting lesz a vállalkozásának az ideális társ. Cégünk felméri vállalkozását és a projektben megvalósítandó célokat, ez alapján lebonyolítja a finanszírozáshoz kapcsolódó teljes folyamatot és segítő partnerként támogatja Önt a teljes futamidő alatt!

Megosztás:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Pocket
Email


hiteles forrásért Csatlakozzon közösségünkhöz

Kapcsolatfelvétel

Kérdése van? Küldjön nekünk üzenetet és kollégánk mihamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot!

Értékes naprakész információ a postaládájában

Csatlakozzon közösségünkhöz!

Az adatok bármikor szerkeszthetőek vagy törölhetőek az üzenetek alján található link segítségével vagy kérésre az [email protected] emailcímen! Tekintse meg Adatkezelési tájékoztatónkat!